Jaki ugovori koče Piksija, Paunovića i Jovanovića!

Autor:

Sport

15.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle smene Mladena Krstajića, Srbija čeka na novog selektora, a glavni problem sa kojim se susreće rukovodstvo FSS je činjenica da glavni kandidati za klupu "orlova" imaju ogromne ugovore u sredinama u kojima rade.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paunović na klupi "orlova"?

Reč je pre svih o Draganu Stojkoviću Piksiju, koji trenira kineski Gvangžu rič end fors, treneru Čikago fajera Velju Paunoviću i Ivici Jovanoviću, koji je vodio Al Nasr iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Piksi u Kini ima ugovor koji iznosi astronomskih osam miliona evra po sezoni i u jednom trenutku je bio među osam najplaćenijih stručnjaka na svetu. Olakšavajuća okolnost po savez bila je činjenica da je Stojković u jednom trenutku visio za posao. Pominjalo se i da je pred otkazom, ali od toga bar za sada nema ništa. U sličnoj situaciji je i Veljko Paunović. On je u januaru potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa američkim klubom, i to uz opciju produženja saradnje na još godinu dana. Zbog toga je teško da napusti Čikago, pogotovo ako se zna da su mu ambicije da ove sezone napadne plasman u plej-of.

Možda u najnezgodnijoj situaciji nalazi se Ivica Jovanović. Njemu je Al Nasr dužan da isplati 1.200.000 evra u narednih 13 meseci. Za to vreme stručnjak koji je napravio čudo sa kiparskim APOEL nema prava da radi bilo gde. U suprotnom, morao bi da se odrekne novca koji mu pripada po ugovoru sa Arapima. Mediji iz Republike Srpske ponovo su istakli da je jedan od kandidata i nekadašnji pomoćnik Jirgena Klopa u Liverpulu i Dortmundu Željko Buvač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading