Jokanović postavio uslove čelnicima FSS pod kojima će postati selektor!

Autor:

Sport

15.06.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija i dalje čeka selektora! Posle Ljubiše Tumbakovića, čelnici Fudbalskog saveza Srbije pričali su sa Slavišom Jokanovićem, kojem su takođe ponudili mesto glavnokomandujućeg "orlova". Bivši trener Fulama je postavio uslove, na čelnicima FSS je da donesu odluku.

RepublikaFoto: twitter.com/Grosvenor Sport
Jokanović ponudio uslove

Bivši trener Fulama bio je počastvovan pozivom FSS, ali je na ponudu odgovorio postavljanjem određenih finansijskih uslova i "prebacio lopticu" na teren čelnika FSS, koji moraju da razmotre da li su spremni da odgovore na njegove prohteve, pišu beogradski mediji.

Slaviša Jokanović ima važeći ugovor s Fulamom do leta 2022. godine koji mu garantuje najmanje 1.000.000 evra po sezoni. Fulam je prošlog leta dao visoku platu Srbinu, koji je u to vreme bio u pregovorima sa Čelsijem.

Pošto je smenjen u novembru prošle godine, na zahtev Fulama srpski stručnjak je ostao pod ugovorom i klub ga i dalje plaća. U slučaju da postigne dogovor s čelnicima FS Srbije, Slaviši Jokanoviću bi automatski prestala da važi saradnja s Fulamom, jer bi pronašao novo radno mesto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading