Talentovani kadeti potpisuju profesionalne ugovore sa Zvezdom!

Autor:

Sport

15.06.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu Rajko Mitić uskoro potpisi četvorice igrača rođenih 2002. godine.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Još potpisa na Marakani!

Crvena zvezda je odlučila da nagradi igrače koji su odigrali značajnu ulogu u osvajanju titule kadetskog šampiona Srbije u prošloj sezoni. Uprava srpskog šampiona potpisaće profesionalne ugovore sa četvoricom talentovanih igrača rođenih 2002. godine, a to su Aleksandar Lukić, Andrija Radulović, Aleksandar Ilić i Stefan Mitrović. 

U pitanju su dvojica defanzivnih i dvojica ofanzivnih igrača, Lukić i Mitrović su predstavljali stub odbrane, Ilić je zadužen za manevar, dok je Andrija Radulović ofanzivni vezni igrač, kome se predviđa blistava karijera na stadionu Rajko Mitić.

Kadeti Crvene zvezde, koje predvodi Slaboljub Đorđević, na prilično samouveren način su stgili do šampionske titule u prošloj sezoni. To se ne ogleda toliko kroz bodovnu razliku, s obzirom da su imali četiri boda više od Partizana, koliko kroz gol razliku (98:23).

Vodeći ljudi srpskog šampiona veruju da će iz ove generacije biti nekoliko igrača koji će biti kadri da jednog dana obuku dres seniorskog tima crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading