JOVIĆ: Mnogi igrači na mom mestu ne bi sada bili ovde

Autor:

Sport

17.06.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Luka Jović izrazio je nadu da će mlada reprezentacija ostvariti uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu, te da neće razočarati svoj narod.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Srbija nije prošla grupnu fazu od 2007. godine.

- Nisam znao za to. Nadam se da ćemo prekinuti tu lošu tradiciju i da ćemo proći u drugu fazu takmičenja. Imamo samopouzdanja i želje da tako nešto uradimo. Nadamo se uspehu - kazao je Luka za sajt UEFA.

Na pitanje kakav je osećaj predstavljati svoju zamlju, Jović je odgovorio:

- Svaki igrač želi da pruži svoj maksimum kada igra za reprezentaciju. Isto je i kod nas. Nadamo se da nećemo razočarati svoj narod".

Srbija će se u B grupi nadmetati sa Austrijom, Nemačkom i Danskom.

- Grupa je izuzetno teška. Znamo Austriju malo bolje jer je bila s nama u grupi u kvalifikacijama, ali biće tu i novih igrača. Oprezno ćemo pristupiti prvom meču, pošto je on uglavnom i najvažniji. Nemačka je favorit ove grupe, ali nećemo se predati tako lako.

Upitan da li ga ostvareni uspesi u klupskoj sezoni i povećano interesovanje medija dodatno motiviše ili mu predstavlja teret, Luka je rekao:

- Imao sam dobru sezonu, zadovoljan sam onim što sam ostvario. Uvek može bolje. Kada je o pritisku reč, ne osećam da je veći. Isključio sam se iz svega i potpuno sam koncentrisan na utakmice.

Od naredne sezone Jović će nositi dres madridskog Reala.

- Mnogi igrači na mom mestu ne bi sada bili ovde. Ali već sam propusti Svetsko prvenstvo sa ovom generacijom zbog povrede. Bio sam siguran da želim sada da igram. Nisam zabrinut, imaću dovoljno vremena da odmorim do početka sezone.

Orlići prvi meč na prvenstvu igraju protiv Austrije u ponedeljak od 18.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading