Španac zateže, Zvezda ima keca u rukavu!

Autor:

Sport

17.06.2019

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoze Kanjas iz solunskog PAOK-a prvi je pik Crvene zvezde, ali srpski šampion ima i rezervni plan, ukoliko od Španca ne stigne očekivani odgovor.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Čelnici crveno-belih sumnjaju da bi Kanjas mogao da odbije ponudu, jer se još nije izjasnio posle inicijalnog kontakta sa srpskim šampionom, koji mu je ponudio platu od 500.000 evra, prenosi "Mozzartsport". 

Trener Vladan Milojević nadao se da će imati ceo tim na okupu već početkom piprema u Austriji, ali Španac nikako da prelomi. Zbog toga sa crveno-beli pronašli rezervnu opciju.

Radi se o novopečenom slovenačkom reprezentativcu Denisu Popoviču, piše pomenuti izvor. Vezista rođen u Celju je posle nekoliko epizoda u poljskom fudbalu stigao u Orenburg krajem februara 2014, a od 1. jula biće slobodan pošto mu ističe ugovor.

Crvena zvezda će još neko vreme čekati Kanjasa da se izjasni, a ako odgovor bude negativan ili se uopšte ne izjasni, Popovič će biti u glavnom fokusu Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading