Trese se Španija: Portugalski vunderknd dolazi u Madrid!

Autor:

Sport

17.06.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije baš bilo najavljivano niti tako očekivano, ali je okončano u jako kratkom roku. Fudbaler Benfike Žoao Feliks pronašao je novi klub koji će za njega izdvojiti neverovatnih 120.000.000 evra

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoao Feliks

Još nešto manje od dve nedelje deli nas od otvaranja transfer pijace za sezonu 2019/20, ali već imamo nekoliko mega transfera. Ovog ponedeljka potvrđen je i najveći do sada.

Mladi ofanzivac Benfike Žoao Feliks potpisaće ugovor sa Atletiko Madridom, a na račun Portugalaca leći će čak 120 miliona evra. "Jorgandžije" su tako brzo pronašle zamenu za odlazećeg Antoana Grizmana.

Marka javlja da je transfer u potpunosti dogovoren i da igrač stiže odmah. Čak se najavljuje da će transfer biti i zvanično potvrđen u narednim satima. Atletiko je pobedio u konkurenciji mančesterskih rivala Sitija i Junajteda koji su takođe želeli Feliksa.

Čeka se još samo potvrda dva kluba koji treba očekivati možda i u toku dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading