Zvezda obradovala navijače i povezala "delije" širom sveta novim stikerima!

Autor:

Sport

17.06.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji fudbalski klub u Srbiji i omiljena globalna aplikacija za razmenu poruka predstavili su 17 novih Viber stikera za obožavaoce crveno-belih širom sveta.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i najtrofejnijeg srpskog kluba obradovaće vest da je FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera koji će oduševiti sve navijače i učiniti dopisivanje još zanimljivijim!

Šampionski paket Viber stikera

Foto: stickers.viber.com/Crvena Zvezda

Imamo 17 novih stikera koji se mogu preuzeti OVDE.

Popularna Marakana, šampionski trofej, omiljeni navijački slogani i likovi trenera Milojevića, kapitena Savića, asova Pavkova, Borjana, Marina, Stojkovića, Boaćija, Bena i drugih krase drugo izdanje Zvezdinih izuzetno popularnih vizuala na Viberu. Prateći i poštujući želje svojih navijača okupljenih i u okviru Viber zajednice rukovodstvo kluba omogućilo im je da sada svoju ljubav, osim na tribinama stadiona, mogu da izraze kroz deljenje likova njihovih omiljenih igrača, slogana i asocijativnih vizuala kluba sadržanih u novom paketu stikera na Viber platformi - koju koristi preko milijardu ljudi širom sveta.

- Drago nam je što nastavljamo uspešnu saradnju sa Rakuten Viberom, koja traje godinama. Verujemo da će i ovi stikeri doprineti velikoj aktivnosti naše zajednice na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka u Srbiji i regionu i da će naši navijači širom sveta biti još više povezani i ponosni na svoj omiljeni klub – izjavio je Stefan Pantović, operativni direktor FK Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Starsport

Osim toga što je omiljena aplikacija za razmenu poruka, Viber je od sada i raznovrsna platforma koja putem jedne od njenih osnovnih funkcija – Viber Communities (zajednica) povezuje, okuplja i pomaže ljudima da se prepoznaju po srodnim interesovanjima, aktivnostima, emocijama i ukusima. Viber zajednica FK Crvena zvezda jedna je od najaktivnijih na dnevnoj osnovi u našem regoinu – već sada ima više od 64.000 članova, a ovaj broj će od danas samo rasti.

- Srećni smo što vidimo da su poklonici sporta rado prihvatili korišćenje digitalnih kanala kako bi svakodnevno primali informacije i bili u kontaktu sa svojim omiljenim timom. Veoma smo ponosni na ovu saradnju, jer je Crvena zvezda klub sa dugom tradicijom, ali u isto vreme i veoma moderna organizacija koja shvata i primenjuje najsavremenije trendove u komunikaciji. Njihova Viber zajednica se ističe i šire od sportskih udruženja u regionu i ovaj inspirativan paket šampionskih Viber stikera predstavlja pravi poklon kluba i Vibera svim njihovim navijačima za privrženost i strast, gde god se oni nalazili na svetu – rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja Vibera za centralnu i istočnu Evropu.

Viber stikeri FK Crvena zvezda biće besplatni i dostupni za preuzimanje širom sveta tokom naredna tri meseca!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading