Mrkela šokirao: Dvojac napušta "Marakanu", čekaju se zvanične ponude!

Autor:

Sport

17.06.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je uoči odlaska na drugi deo priprema rekao da postoje ozbiljne ponude za glavne igrače srpskog šampiona, a da postoji mogućnost da do kraja prelaznog roka "Marakanu" napusti dvojac napadača - Milan Pavkov i Ričmond Boaći.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći ide sa "Marakane"

- Svi naši igrači su interesantni klubovima. Imamo višemilionsku ponudu za Babića, iako nismo zadovoljni njom. Moguće da prodamo Bena, ali je ta ponuda uslovljena njegovim ostankom do kraja kvalifikacija. Imamo usmene ponude za Boaćija i Pavkova i mislim da će se brzo pretvoriti u pismene ponude. Imali smo ponudu za Jovančića, koju smo odbili. Za sve naše igrače postoje ponude - rekao je Mrkela za sajt "Red star Belgrade".

Govoreći o Pavkovu i Boaćiju naveo je da je moguće da obojica napuste klub do kraja prelaznog roka, ali da će sigurno bar jedan ostati do kraja kvalifikacija isitčući da je i Mohamed EL Fardu Ben blizu odlaska.

- Za Bena je trener Milojević zimus tražio izričito da ostane. Sada je drugačija situacija, Benu sledeće godine ističe ugovor i za šest meseci mogao bi da potpiše i da ode bez obeštećenja - rekao je Mrkela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading