Antić demolirao svlačionicu, dohvatio i pretukao fudbalera?

Autor:

Sport

18.06.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sindikat fudbalera izdao je saopštenje, koje vam u celosti prenosimo, u kome optužuje trenera i predsednika fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja Dragana Antića, da je na poluvremenu utakmice sa Spartakom pretukao fudbalera svog kluba Luku Ratkovića jer je bio nezadovoljan njegovom igrom?!

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Antić

- Dana 11.05.2019. na utakmici između FK Dinamo Vranje i FK Spartak ŽK, predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima. Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice.
Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje.

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u našem sportu - stoji u saopštenju.

Dinamo je ispao iz Superlige Srbije i sledeće sezone će s etakmičiti u drugom rangu takmičenja. 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je pre par dana suspendovala Dragana Antića na 15 meseci iz srpskog fudbala zbog nedokazanih izjava o nameštanju utakmica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading