Kvalifikacije za Ligu Evrope: Radnički i Čukarički saznali imena protivnika!

Autor:

Sport

18.06.2019

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva srpska predstavnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobila su protivnike na žrebu u Nionu. Oba tima su bila nosioci, tako da su u startu uslovno rečeno favoriti. Radnički će, voljom žreba, u prvom kolu igrati protiv estonske Flore Talin, dok će Čukarički odmeriti snage sa Banantsom iz Jermenije.

RepublikaFoto: twitter
Trofej Lige Evrope!

Fudbaleri niškog Radničkog igraće protiv Flore iz Talina u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, dok se Čukarički sastaje sa jermenskim Banantsom, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Prve utakmice su na programu 11. jula, kada su domaćini Radnički i Cukarički, dok su revanši sedam dana kasnije.

Nišlije su dobile idealnog rivala, ekipu Flore, koja je 253. na UEFA rang listi klubova. Prva utakmica će se igrati u Nišu. Jedina prednost koju estonski tim ima je što mu je prvenstvo u punom jeku, dok je Radnički tek počeo pripreme. Posle 15 odigranih kola Flora je prva na tabeli sa skorom od 13 pobeda i po jednim remijem i porazom.

Čukarički će igrati protiv Banantsa iz Jermenije i takođe će biti domaćin u prvom kolu. I Banants je tim koji je dobro poznat ljubiteljima fudbala, kao redovan učesnik evropskih kupova poslednjih godina. Ali, samo jednom u istoriji je tim iz Jerevana uspeo da prođe jedno kolo, u svim ostalim je odmah ispadao.


Partizan kao osvajač Kupa Srbije kvalifikacije za Ligu Evrope kreće iz 2. kola i sutra posle 14 sati saznaće rivala, isto kao i Radnički i Čukarički.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading