Grizmanu transfer kvari ON!

Autor:

Sport

20.06.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo PSŽ spremno je ovog leta da se odrekne prve zvezde tima Nejmara, a tim koji želi da angažuje reprezentativca Brazila moraće da plati 300 miliona evra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Čelnici francuskog šampiona su svesni da u letnjem prelaznom roku nijedan klub nije u mogućnosti ili nije voljan da izdvoji čak 300 miliona evra, ali transfer bi mogao da se realizuje ukoliko Parižani uz novac dobiju i nekog igrača.

Španski mediji su ranije pisali da je madridski Real zainteresovan za Nejmara, međutim, poslednjih dana aktuelna je priča o povratku Brazilca u Barselonu.

Nejmar je klub sa Kamp Nou stadiona napustio u leto 2017. godine za rekordnih 222 miliona evra, a Katalonci bi u Pariz mogli da pošalju Usmana Dembelea, Ivana Rakitića ili Samjuela Umtitija.

Le Parisijen navodi i da bi povratak Nejmara u Barselonu 'stopirao' dolazak Antoana Grizmana u redove prvaka Španije. Francuz je na korak do potpisivanja ugovora, međutim, jasno je da Katalonci finansijski ne mogu sebi da priušte i jednog i drugog.

 

 

Ukoliko se Brazilac zaista vrati u Barselonu nije isključeno da bi na njegovo mesto u PSŽ mogao da stigne upravo Grizman. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading