Lakši trening u Austriji: Zvezda brojala do sedam, Milojevi noviteti iznenadili sve!

Autor:

Sport

19.06.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je uspela da savlada lokalni klub Vindišgarten i više nego ubedljivim rezultatom 7:0 u prvom meču priprema za novu sezonu.

RepublikaFoto: Republika.rs
FK Crvena Zvezda u Austriji

Ekipa Vladana Milojevića je nastupila u dva sastava koja su igrala po 45 minuta i svi su dokazali da su za klasu bolji od lokalnog tima.

Popović - Jirka, Stojković, Milunović, Rodić - Čaušić, Jovančić, Ivanić, Jevtović, Marin - Boaći.

U drugom poluvremenu su igrali:

Stanković, Gordić, Savić, Gobeljić, Vulić, Krstović, Simić, Gavrić, Konatar, Ben, Vukanović.
RepublikaFoto: Republika.rs
FK Crvena Zvezda u Austriji

Već nakon devet minuta igre Mirko Ivanić je uspeo da savlada protivničkog golmana dobrim udarcem sa distance. Na sledeći gol čekalo se prilično dugo, imajući u vidu snagu protivnika. Sve do 31. minuta bilo je 1:0 za Crvenu zvezdu, a onda je Jevtović proigrao Boaćija koji je postigao prvi gol na meču za 2:0.

Samo šest minuta kasnije Boaći ponovo pogađa nakon što je pokupio loptu koju je odbio pritivnički golman. Do kraja poluvremena je rezultat mogao biti i još gori po domaćina, ali se to nije desilo, Jevtović i Jovančić su promašili svoje šanse.

U igri je u drugom poluvremenu igrao samo Jirka, a već nakon deset minuta novi gol u mreži Vindišgartena, ovoga puta je Vukanović pogodio nakon asistencije Bena. U 68. minutu Veljko Simić je uspeo da pogodi mrežu za 5:0, a tri minuta kasnije velika nada Crvene zvezde, Nikola Krstović, pogađa prvi put u dresu aktuelnog šampiona Srbije za 6:0 nakon dodavanja Simića koji je igrao sjajno danas.

RepublikaFoto: Republika.rs
FK Crvena Zvezda u Austriji

Upravo je Simić bio strelac i sedmog gola za Crvenu zvezdu, nakon akcije Bena i Vukanovića, Simić je postigao novi gol na današnjem meču za 7:0 što je bio i konačan rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading