Gest Bajerna iz Minhena govori da se Zvezda polako vraća na veliku evropsku scenu!

Autor:

Sport

20.06.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, predsednik slavnog nemačkog kluba Karl-Hajnc Rumenige poslao je zvaničnu čestitku predsedniku Zvezde Svetozaru Mijailoviću na osvojenoj tituli Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Republika
FK Crvena zvezda

Najbolji srpski i nemački klub su u prošlosti igrali mnogo međusobnih utakmica u evropskim kupovima, a svima u Srbiji je posebno u sećanju njihov dvomeč iz 1991. godine u polufinalu Kupa evropskih šampiona, kada su crveno-beli bili bolji i plasirali se u finale u kome su savladali Olimpik iz Marselja. 

Zvezda je slavila rezultatom 2:1 u prvom meču, koji je igran u Minhenu, dok je u revanšu bilo nerešeno 2:2. Za tu utakmicu klub iz Ljutice Bogdana je zvanično prodao 80.000 karata, a prema nezvaničnim podacima na Marakani je bilo 100.000 ljudi.

U čestitki piše:

"Poštovani gospodine Mijailoviću,

U ime fudbalskog kluba Bajern želim da  čestitam Crvenoj zvezdi na osvajanju titule u Superligi Srbije u sezoni 2018/19.

Kakav veliki uspeh!

Iskreno Vaš,

Karl-Hajnc Rumenige"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading