Kineski rudnik zlata ponovo napada Tadića!

Autor:

Sport

22.06.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hebei u zimskom prelaznom roku nije uspeo, ali kineski zmaj ponovo napada Dušana Tadića! Superstar amsterdamskog Ajaksa i reprezentativac Srbije biće na velikim mukama narednih dana, jer je na njegovu adresu stigla nova ponuda. Blago je reći nepristojna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Dalijan Jifang je jednom od junaka ovogodišnje Lige šampiona ponudio trogodišnji saradnju tokom koje bi zaradio neverovatna 42.000.000 evra, što  znači da bi Tadić u Dalijanu godišnje inkasirao 14.000.000 evra!

Sa 38 golova i 24 asistencija, i istorijskim plesom na stadionu „Santjago Bernabeuu“ kreativac iz Bačke Topole je podigao tržišnu vrednost. Kao zainteresovani klubovi pominjali su se čak Real i Bajern, ali su telefon sportskog direktora "kopljanika" okretali ljudi iz Napolija i Milana. Dobili su odričan odgovor.

Na jednoj strani je i dalje sportski izazov, na drugoj kineski milioni i logika koja kaže da bi u 31. godini Dušan Tadić mogao da potpiše ugovor života. Koliko je ponuda Dalijena ozbiljna ilustruje još jedna činjenica: najplaćeniji igrač tog tima je Slovak Marek Hamšik, godišnje zarađuje 9.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading