Dirk Kajt sa grupom igraća kupuje posrnuli engleski klub!

Autor:

Sport

22.06.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu holandski mediji, Dirk Kajt zainteresovan je da kupi fudbalski klub u Engleskoj. Navodno, u posao ulazi sa Robom Jansenom, a klub za koji su zainteresovani je Bolton.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dirk Kajt!

Nekadašnji fudbaler Liverpula Dirk Kajt zainteresovan je da kupi fudbalski klub u Engleskoj. Kajt bi se, navodno, u ovu avanturu upustio sa holandskim biznismenom Robom Jansenom, ali kao deo grupe nekadašnjih fudbalera koja je zainteresovana da kupi Bolton Vondererse.

Jensen nije želeo da kaže o kom klubu se radi, ali holandski mediji tvrde da je to Bolton koji je u velikim problemima i koji je nakon poslednjeg neuspešnog preuzimanja proglasio stečaj.

- Dugogodišnja mi je želja da sa grupom aktivnih i nekadašnjih igrača sa kojima inače sarađujem, kupim fudbalski klub. Imamo zajedničku ideju o tome kako bi trebalo da bude vođen jedan klub koji će u nekoj budućnosti beležiti vrhunske rezultate. Veoma se radujem ovoj avanturi. Mislim da imamo dobru šansu da je sprovedemo u delo -  rekao je Jansen za holandski NPO1.

Bolton je prošle sezone ispao iz Čempionšipa nakon niza finanskijskih problema, štrajka igrača i dva propala pokušaja prodaje kluba. Uz sve muke, sezonu će u Ligi 1 početi sa 12 bodova minusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading