Ne ide nigde: Zvezda odbila ponudu iz Kine za Pavkova!

Autor:

Sport

22.06.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda ipak je odbio da proda Milana Pavkova, za koga je bio zainteresovan kineski Dalijen!

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Crveno-beli su bili spremni da ga prodaju za 4.5 miliona evra, ali kako saznajemo, nisu se "našli" u cenkanju Kineza, iako su bili spremni da malo spuste "cifru".

Iako su bili spremni čelnici Dalijena da odmah celu sumu isplate, što je bio jedan od važnih preduslova, nisu želeli da zakorače preko tri miliona za obeštećenje, dok je Zvezda pokušala da "izboksuje" transfer od barem četiri miliona evra - aktuelna ponuda Kineza je na ovaj način odbijena.

Inače, Vladan Milojević je Pavkova označio kao jednog od igrača koje ne bi trebalo prodavati pre završetka evropskih kvalifikacija, osim u slučaju veoma dobre ponude, a jedan od razloga želje da se izbori veći transfer je činjenica da Zvezda ne bi dobila čitav iznos, pošto Radnički iz Niša ima 30% od transfera, a na to treba oduzeti i menadžerske provizije.

Podsetimo, Dalijen je pre godinu i po dana iz Zvezde kupio Boaćija za 5 miliona evra, ali su ga crveno-beli vratili posle šest meseci za 1.5 miliona evra poslednjeg dana prelaznog roka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading