Poznato je kada će Lalatović biti promovisan u trenera Vojvodine

Autor:

Sport

22.06.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što smo i najavili, Nenad Lalatović je postati novi trener Vojvodine. Zvanična potvrda stigla je i od predsednika Novosađana Vojislava Gajića.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Trener koji je sa Nišlijama zauzeo drugo mesto u Super ligi Srbije biće deo ambicioznog projekta novog rukovodstva Vojvodine, potvrdio je Vojislav Gajić, predsednik novosadskog kluba.

– Prva „bomba“ je pukla – kaže Gajić u razgovoru za „Novosti“. – Za minut smo se dogovorili sa Lalatovićem koji je bio želja naših navijača i nas u rukovodstvu, posebno sportskog direktora Lazetića i zahvaljujemo Radničkom i Ivici Tončevu na razumevanju. On će u nedelju biti zvanično promovisan i priključiće se ekipi na Zlatiboru.

Lalatovićeva prethodnica u Vojvodini bio je Nikola Drinčić, a dolazak iskusnog veziste neće biti jedino pojačanje.

– Ekipa već sada dobija fizionomiju za ozbiljne rezultate, zahvaljujući sportskom direktoru Lazetiću, a u planu je dolazak dva-tri značajna pojačanja. Važno je da će sjajan kvartet naših omladinaca: Topić, Zukić, Nešković i Veselinović imati šansu da stasavaju uz kvalitetne i iskusne fudbalere, poručio je Gajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading