Savo Milošević puca na visoko: Partizan dovodi fudbalera Arsenala na pozajmicu!

Autor:

Sport

24.06.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se ne šali! Trener Partizana Savo Milošević pored Umara Sadika iz Rome i Huana Kavaljara, veziste argentinskog Tigrea, u svojim redovima želi još jednog fudbalera koga bi navijači sa entuzijazmom dočekali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Takuma Asano u Humskoj?

Jedan od prioriteta crno-belih, kako piše Telegraf, je 24-godišnji napadač Takuma Asano, reprezentativac Japana, koji je pod ugovorom sa Arsenalom.

Asano je minulu sezonu proveo na pozajmici u Hanoveru.  Ugovorom je vezan još godinu dana, do 30.juna 2020, a njegova trenutna tržišna vrednost iznosi oko 1.500.000 evra.

Posle Arsenala, branio je boje Štutgarta, gde se nije proslavio i pomenutog Hanovera, za koji je odigrao 13 mečeva, uz gol i asistenciju. Ispadanjem Hanovera u Cvajtu završena je i pozajmica Asana, koji je u ugovoru imao i otkupnu klauzulu. Ali tu stavku u nemački klub nije aktivirao ispadanjem u drugi rang.

Sa druge strane, ni Arsenal ne računa na Asana u predstojećoj sezoni pa će najverovatnije na novu pozajmicu. Crno-beli su već uspostavili kontakt, trka za Japanca sigurno neće biti laka, ali to ne znači daje i neizvodljiva. 

Asano je i član A reprezentacije Japana, a igrao je i za mladu i Olimpijsku selekciju pomenute zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading