Čeka se Markovićev odgovor, klubovi se dogovorili!

Autor:

Sport

23.06.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što se tiče Partizana i Olimpijakosa, sve je gotovo. Dogovor je postignut, mejlovi su razmenjeni, obe strane su pristale na sumu od 1.500.000 evra. Ipak, posao još nije finaliziran.

RepublikaFoto: inkphy.com/markovicsvetozar5
Svetozar Marković

Kako pišu grčki mediji, sve to što su se dogovorili Partizan i Olimpijakos, mora još da potvrdi Svetozar Marković. Mladi štoper se još nije dogovorio sa čelnicima atinskih crveno-belih. Najviše iz razloga što je bio fokusiran na Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije u Italiji.

S obzirom na to da Srbija završava nastup večeras na šampionatu, Marković će početkom sledeće nedelje otputovati za Atinu na završne pregovore sa Olimpijakosom. Ipak, Grci su ubeđeni da tu neće biti problema, da je to samo formalnost i da će štoper Partizana do kraja sedmice postati član kluba iz Pireja.

Marković neće biti jedini novi štoper u Olimpijakosu, već će sledeće nedelje u klub stići, kako se očekuje, i Ruben Semedo, igrač Viljareala, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Rio Aveu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading