Crvena zvezda ima novu metu u prelaznom roku: Igrao je u Rusiji i Francuskoj, bio je i reprezentativac!

Autor:

Sport

23.06.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo lice za jaču Zvezdinu odbranu! Posle tačno 10 godina otkako je napustio Marakanu, Nemanja Pejčinović bi mogao da se vrati nazad. Iskusni štoper, prekaljeni internacionalac, nekadašnji i reprezentativac, u pregovorima je sa čelnicima srpskog šampiona i postoje ozbiljne šanse da ponovo obuče crveno-beli dres.

RepublikaFoto: Republika
Fudbaleri Crvene zvezde

Pejčinović je slobodan igrač, bez kluba je šest meseci otkako je postao prekobrojni stranac u kineskom Čangčunu. Trenirao je od tada sa moskovskom Lokomotivom, koja mu je, kao nekadašnjem komandantu odbrane, dozvolila da vežba sa njenim prvotimcima.

Čelnici Zvezde su kontaktirali Pejčinovića pre nekoliko dana i priča je krenula u dobrom smeru. Nemanja je zainteresovan da ponovo zaigra na Marakani, gde bi bio kapitalno pojačanje zbog iskustva koje je stekao igrajući u Rusiji i Francuskoj na najvišem nivou.

Zvezdi trenutno ne gori pod nogama kada su štoperi u pitanju, čeka se prodaja Vujadina Savića, a tu su i Nemanja Milunović, Srđan Babić, koji je trenutno sa mladom reprezentacijom, kao i novajlija Radovan Pankov.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Pejčinović

Nedavno je Nemanja Pejčinović dobio i ruski pasoš, izjavljivao je da mu je želja da ostane da živi u Moskvi, ali poziv sa Marakane mu zvuči veoma primamljivo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading