Zvezda napunila kasu na početku prelaznog roka: Pavkov, Joveljić, Terzić i Jović doneli brdo para na "Marakanu"!

Autor:

Sport

24.06.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok tek što se zahuktao, a kasa kluba s "Marakane" već je dobro napunjena! Od prodaje Milana Pavkova Crvena zvezda je zaradila oko dva miliona evra, pre njega Dejan Joveljić je prodat za četiri miliona, Aleksa Terzić za 1,75 miliona, a još 1,8 miliona crveno-beli su dobili od transfera Luke Jovića u Real.

RepublikaFoto: Starsport
Pavkov prodat za 2 miliona!

Crvena zvezda je za vikend prodala Milana Pavkova kineskom Đijangsu Suningu, pa sad ukupna zarada crveno-belih od transfera ovog leta iznosi 9,5 miliona evra.

Kinezi su za Pavkova platili obeštećenje od tri miliona evra, ali 30 odsto te sume ide njegovom bivšem klubu Radničkom iz Niša. Deo će dobiti i njegov menadžer, tako da Zvezdi ostaje oko dva miliona. Pavkov će u Đijangsuu zarađivati 1,2 miliona evra po sezoni, a ugovor će potpisati na dve i po godine. Pre Pavkova, Zvezda je prodala Dejana Joveljića Ajntrahtu za četiri miliona evra i Aleksu Terzića Fiorentini za 1,75 miliona. Pored toga, crveno-beli su dobili 1,8 miliona od transfera Luke Jovića u Real Madrid.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading