Murinjo odjavio Njukasl: Neću da se borim za sredinu tabele...

Autor:

Sport

26.06.2019

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski trener Žoze Murinjo nema ambicije da sedne na klupu Njukasla, koji je pre nekoliko dana napustio Rafa Benitez.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Bivši menadžer Mančester junajteda i Čelsija je više puta najavio da će se posle višemesečne pauze ovog leta vratiti profesionalnim obavezama, ali ilj mu je da se bori za trofeje, a ne za mesto na sredini tabele.

- Moj je zadatak uvek da igram za pobedu. Ne želim ništa drugačije. Kada tim izgubi, to je problem za mene. Naravno, to je problem za igrače, klub... Želeo bih da radim u projektu gde će se osećati da igramo na pobedu. Da, možete mi ponuditi ugovor na deset godina i postaviti zadatak da zauzmem sedmo ili osmo mesto, ali to nije za mene. Moj cilj je da se borim za trofeje- rekao je Murinjo.

Portugalac je trenersku karijeru počeo u Benfiki, a kasnije je radio u Leiriji, Portu, Čelsiju, Interu, Real Madridu i Mančester junajtedu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading