Humels odbio velikana zbog Lige Šampiona!

Autor:

Sport

23.06.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji koji je rekao „ne“ Crvenim đavolima je Mats Humels, piše Bild. Kada je postalo jasno da će otići iz Bajerna, dobio je unosnu ponudu Mančester junajteda. Mnogo veću od onog što mu je na sto donela Borusija Dortmund.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mats Humels

I bez obzira na to Humels je odbio Engleze. Jednostavno, projekat koji gura Dortmund u ovom momentu deluje daleko interesantnije i „miriše“ na uspeh više nego plan Mančester junajteda.

A, prelomni detalj je bila – Liga šampiona. Posle toliko godina igranja na vrhunskom nivou, Humelsu se nije spuštalo u Ligu Evrope. Bolje elita i za manji novac, nego „drugi razred“ i bogatstvo, smatra iskusni nemački štoper.

Mančester se okrenuo već novim metama. U toj grozničavoj poteri za komandantom odbrane želje su sada Hari Megvajer iz Lestera i Kalidu Kulibali iz Napolija. Ni oni neće biti jeftini, ako "crveni đavoli" uopšte i do njih dođu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading