Antića koči određeni problem sa FIFA , Tumbaković na pragu klupe "orlova"!

Autor:

Sport

27.06.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Antić je velika želja predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Slaviše Kokeze, ali njegov dolazak bi mogla da stopira stvar stara devet godina, pa će Mladena Krstajića najverovatnije naslediti Ljubiša Tumbaković, bivši selektor Crne Gore.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radomir Antić

Antić jeste bio ozbiljan kandidat, jesu ga i zvali sa Terazija, ali je njegovu pregovaračku poziciju značajno oslabila činjenica da on još nije odslužio četiri meča suspenzije zarađena za nedolično ponašanje posle meča sa Australijom na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Još dve utakmice kazne su mu preostale, a kako je Orlovima baš naredna najvažnija, protiv Portugalije u Beogradu, Antićev dolazak je stopiran.

Ljubiša Tumbaković

Žurnal dalje navodi i da je FSS razmišljao i o Goranu Đoroviću, ali još pre debakla na Evropskom U21 prvenstvu, pa Slaviši Jokanoviću (potpisao za Al Garafu), Draganu Stojkoviću (ima čvrst ugovor u Gvangdžou R&F-u), pa i Veljku Paunoviću, koji je zaposlen u Čikagu, pa je verovatno taj angažman trenera šampionske U20 selekcije Srbije odgurao od selektorske pozicije na klupi seniorskog tima.

Čini se u stvari da je Tumbaković ipak bio jedino rešenje u dometu čelnika Fudbalskog saveza Srbije. Sledi razgovor dve strane oko detalja saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading