Konte krenuo po napadača iz Engleske!

Autor:

Sport

27.06.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter je spremio zvaničnu ponudu za napadača Mančester junajteda, Romelua Lukakua. Kako javlja Đanluka di Marcio, "neroazuri" će "crvenim đavolima" ponuditi 10.000.000 evra za dvogodišnju pozajmicu snažnog belgijskog napadača, uz obaveznu otkupnu klauzulu na isteku iste od 60.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

To znači, da bi Inter za Lukakua platio 70.000.000 evra za tri sezone, a u klubu sa Đuzepe Meace veruju da će uspeti u nameri da golgetera Mančester junajteda dovedu u svoje redove, s obzirom da i on sam ima veliku želju da obuče crno-plavi dres.

RepublikaFoto: Promo
Romelu Lukaku

Lukaku je na Old Traford stigao u julu 2017. godine iz Evertona za 84.700.000 evra, a na dosadašnjih 96 nastupa postigao je 42 gola. Ipak, prošle sezone svega 15 na 45 utakmica u svim takmičenjima, kada je postalo jasno da bi promena sredine predstavljala verovatno najbolji izbor za igrača.

U Interu veruju da je 26-godišnji napadač idealno rešenje za startnu "devetku" kluba i neko ko će garantovati ubojitost navale u narednim sezonama.

Zvanični pregovori između dve strane trebalo bi da budu započeti u narednih nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading