Barselona dovela golmana!

Autor:

Sport

27.06.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mark Andre ter Štegen je siguran među stativama. Jednostavno, među najboljim je golmanima planete, te bilo koga Barselona da dovede može samo da bude zamena Nemcu. Sa takvom sudbinom pomirio se Norberto Murara, poznatiji kao Neto, koji je jutros postao član Katalonaca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Ugovor je potpisan na čak četiri godine, a dosadašnji čuvar mreže Valensija preselio se na stadion Nou Kamp u poslu vrednom 35.000.0000 evra. Zapravo, 26.000.000 evra je osnovica koju Barsa odmah prosleđuje na Mestalju, a preostalih 9.000.00 evra zavise od učinka Brazilca kroz razne bonuse. Mada, s obzirom da će biti „dvojka“, teško je očekivati da će ih ispuniti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neto

Otkupna klauzula postavljena je na čak 200.000.000 evra.

 - Naša odbrana ostaje u dobrim rukama - pohvalila se Barsa na društvenim mrežama.

Na taj način, Barselona i Valensija su za samo jedan dan pratično razmenili golmane. Doskorašnja Ter Štegenova rezerva, Jasper Silesen završio je na Mestalji, takođe za 35.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading