Legendarni italijanski stručnjak De Lihta uporedio sa Nestom i Maldinijem!

Autor:

Sport

29.06.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako mediji navode Matijas De Liht je veoma blizu transfera u Juventus, a nekadašnji trener tog tima i selektor kineske fudbalske reprezentacije Marčelo Lipi je govorio samo pohvalno o holandskom štoperu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matijas De Liht

Za 19-godišnjeg Matijasa De Lihta Juventus će platiti ukupno 80 miliona evra i glavni je kandidat da dobije potpis ovog Holanđanina. Ipak i dalje su za Matajsa zainteresovani Mančester Junajted i PSŽ, pa se još uvek čeka na realizaciju transfera. Čovek koji je u dva navrata bio trener Juventusa Marčelo Lipi je oduševljen mogućnošću da De Liht obuče crno beli dres. 

- Mislim da bi najbolje Juventusovo pojačanje bio De Liht. veoma je jak fizični i veoma je inteligentan. Daje dobar balans, tehnički je jak i daje dosta golova. Ne treba porediti, ali sam gledao velike igrače poput Neste, Barezija, Maldinija, Ferare, Kanavara, Materacija. Nikada nisam video nikoga da je bio toliko dobar u njegovim godinama - rekao je Lipi.
- Juve će dobiti mnogo na kvalitetu ako ga stave sa Kjelinijem i Bonućijem. To će biti ključ da Juve bude još jači i tada će moći da ostvare svaki cilj, čak i da osvoje Ligu šampiona - zaključio je Marčelo Lipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading