Mlađi od braće Milinković Savić napustio Italiju!

Autor:

Sport

29.06.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da braća napuste Italiju. Sergej se, prema svim informacijama seli u Pari Sen Žermen, a novi klub ima i Vanja Milinković Savić, pošto je ovog jutra ozvaničio selidbu u Standard.

RepublikaFoto: instagram.com/vanja_32
Vanja Milinković- Savić

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije prešao je u Lijež u vidu pozajmice, za početak Belgijanci neće ništa platiti Torinu s kojim Vanja ima ugovor do 2021, međutim, narednog leta, kad se zajam okonča, imaće pravo da ga otkupe po ceni od 3.400.000 evra.

Mada, to nije sve. Ako se desi da Vanja (22) zablista u Pro ligi, Standard ga trajno veže, Torino je zadržao pravo da ga vrati u Seriju A po fiksnoj ceni od 4.000.000 evra. Te dve klauzule dosad se nisu pominjale, ali govore da jednako u oba kluba veruju da bivši provotimac Vojvodine može da izraste u vrhunskog čuvara mreže.

Vanja je još pre nekoliko dana doputovao u Lijež, trenira sa prvim timom, učestvuje u klupskim promocijama, da bi jutros na društvenim mrežama tog kluba osvanuo kao pojačanja. Izabrao je da na poleđini dresa nosi broj 30. U Standard je stigao na lični zahtev trenera Mišela Prudoma, jednog od najboljih belgijskih golmana svih vremena, a imaće zadatak da odmeni Giljerma Očou, s kojim se klub rastao posle dve godine saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading