Nejmar propao: PSŽ spustio duplo cenu Brazilca!

Autor:

Sport

29.06.2019

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Nejmar ne želi da ostane u PSŽ, a kako vreme prolazi sve je jasnije da rukovodstvo "svetaca" neće insistirati da zadrži nezadovoljnu zvezdu u svojim redovima. Prvak Francuske je spreman da pusti Nejmara u Barselonu uz obeštećenje od 130 do 150 miliona evra, što je značajno manji iznos od prvobitnog - 300 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar ide iz PSŽ-a

Parižani takođe žele da dobiju dva igrača po svom izboru, ali teško je očekivati da će čelnici prvaka Španije dozvoliti da im "sveci" tek tako uzmu igrače.

Barselona je navodno spremna u transfer da uključi Filipea Kutinja, koji nije ispunio očekivanja od dolaska iz Liverpula.

PSŽ je ranije za Nejmara tražio oko 300 miliona evra za svog napadača, ali za taj iznos niko nije želeo da kupiti 27-godišnjeg Brazilca.

Nejmar je dres katalonskog kluba nosio od 2013. do 2017. kada se preselio u Pariz u rekordnom transferu od 222 miliona evra. U sezoni 2018/19 odigrao je samo 28 utakmica i postigao je 23 gola, uz 13 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading