Milojević doneo tešku odluku: Za ova dva stranca više nema mesta na "Marakani"!

Autor: mozzart sport

Sport

30.06.2019

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević je presekao, naredne sezone neće biti mesta u timu Crvene zvezde za Lorenca Ebisilija i Erika Jirku!

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Sve veći fokus na dovođenje stranaca u odnosu na inostrane igrače primorao je čelnike Crvene zvezde da se oslobađaju postojećih internacionalaca na koje trener Vladan Milojević ne računa u ovom trenutku, a mwđu njima su Jirka i Ebisilio saznaje "Mozzartsport".

Kako prenosi ovaj portal, Slovak i Holanđanin u žestokoj konkurenciji neće moći da se izbore pa se smišlja način kako bi se zadovolje obe strane.

Budući da je Jirka prošle sezone doveden iz Slovana kao zalog za budućnost na "Marakani" planiraju da ga pošalju na pozajmicu, dok se Ebisiliju koji je na momente pokazao da poseduje kvalitet za Zvezdu traži klub koji će da otkupiti.

Za to će biti neophodno da se izdvoji pola miliona evra, a znajući da mu ugovor ističe narednog leta ovo je poslednji voz da crveno-beli vrate uloženi novac za nekadašnjeg igrača Ajaksa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading