Partizanov rival u Ligi Evrope doveo golmana Juventusa!

Autor:

Sport

03.07.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski trener na klupi Kilmarnoka Anđelo Alesio nastavlja da dovodi pojačanja iz Italije. Ovog puta na pozajmicu je uzet golman Juventusa, Laurenciju Branesku, koji je od 2012. član "Stare dame", a u klub su ga doveli upravo Alesio, koji je tada bio pomoćni trener i Antonio Konte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Branesku, međutim, nije uspeo da se izbori za mesto u Juventusu, pa je redovno išao na pozajmice u Juve Stabiju, Haladaš, Omoniju, Dinamo Bukurešt, Goricu, dok mu je poslednji klub bio Žalgiris.

Rumun stiže u Kilmarnok, koji bi trebalo da bude rival Partizanu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, da pojača konkurenciju pred golom.

Menadžer Kilmarnoka Alesio pokušava da dovede u klub i mladog napadača Intera Fakunda Kolidija. A, moglo bi da se desi da ostane bez levog beka, Grega Tejlora, kojeg traži Nirnberg. Škoti su odbili prvu ponudu tešku 500.000 funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading