"Petarda" Partizana: Ožegović se sa dva gola vratio među crno-bele

Autor:

Sport

03.07.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su prvog rivala na pripremama u Sloveniji, ekipu Beltinci sa ubedljivih 5:0. Savo Milošević mogao je na delu da vidi motivisane novajlije koje su obeležile ovaj duel.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Ekipa osvajača Kupa Srbije nije imala problema na prvoj pripremnoj utakmici u slovenačkom mestu Ruše. Razigrali su se crno-beli koji kao da su jedva čekali da istrče na teren.

Iako je meč protekao u nevremenu koje je pogodilo Sloveniju, jaka kiša i grad nisu smetali Partizanovim igračima da pokažu šta znaju pa su tako došli do ubedljivog trijumfa koji je mogao biti i još ubedljiviji.

U strelce su se tokom prvog poluvremena upisali Đorđe Ivanović i novajlija Dominik Dinga, dok su tokom drugih 45 minuta svoje šanse u pogodak pretvarali redom Lakčević, Ognjen Ožegović (2 puta) i Svetozar Marković.

Savo Milošević je imao šta da vidi, a kao da su fudbaleri prepoznali da je ovo prava prilika da se izbore za svoje mesto u timu pa su u pravoj meri odgovorili na želje šefa stručnog štaba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading