Mrkela u FSS? Oglasila se Zvezda saopštenjem i rešila sve dileme!

Autor:

Sport

04.07.2019

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije ostalo je upražnjeno pošto je Darko Kovačević nedavno podneo ostavku na tu funkciju, a proneo se glas da je prvi kandidat da ga nasledi Mitar Mrkela. Međutim, klub sa "Marakane" je demantovao ove navode i oglasio se saopštenjem.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Nije tajna da se u FSS-u Mrkela visoko kotira, veoma se ceni njegov rad kako ranije u savezu, tako i poslednjih godina u Crvenoj zvezdi, ali do saradnje neće doći.

- Drago nam je da o rukovodiocima Crvene zvezde sportska javnost ima visoko mišljenje ali bilo kakva pisanja na temu odlaska Mitra Mrkele ili bilo kog drugog bitnog čoveka iz našeg kluba u trenutku kada nam počinju kvalifikacije za Ligu šampiona, smatramo zlonamernim spekulacijama. 

Mitar Mrkela je zadovoljan i srećan u Crvenoj zvezd i potpuno fokusiran na velike izazove koji su pred nama.  Sa ovom izjavom Crvena zvezda želi da se ova priča zatvori, a svako dalje pisanje ćemo doživeti kao pokušaj destabilizacije našeg kluba- stoji u saopštenju Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading