Raspored La lige: Real i Barselona počinju u gostima, El klasiko krajem oktobra!

Autor:

Sport

04.07.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska La Liga objavila je raspored utakmica za sezonu 2019/2020, a Barselona će odbranu titule početi u gostima protiv Atletiko Bilbaoa 18. avgusta, dok će Real Madrid startovati istog dana u Vigu protiv Selte. Dva „El klasika“ na programu su 27. oktobra u Kataloniji i prvog marta u Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
El Klasiko

Barselona će se boriti za treću uzastopnu titulu, 27. u istoriji. Na domaćem „Kamp Nouu“ će zato okončati sezonu, i to protiv Alavesa 24. maja.

Prvi derbi sa Realom igrači Ernestea Valverdea odigraće u desetom, a drugi u 26. kolu Primere.

Madridski „Beli“ imaće povoljan raspored na startu sezone jer ih nakon Selte redom čekaju Valjadolid, Viljareal i Levante. Madriđani sezonu završavaju protiv Leganesa 24. maja.

Veliki madridski derbi igraće se 29. septembra na stadionu Vanda Metropolitano, na kojem će Atletiko ugostiti novi tim Luke Jovića, a u drugoj polovini sezone dva tima iz prestonice igraće na „Santjago Bernabeuu“ prvog februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading