Gotovo: Zvezda prodala Čaušića!

Autor:

Sport

04.07.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Čaušić napušta Crvenu zvezdu i vraća se u Arsenal iz Tule. Kako saznaje MOZZART Sport, crveno-beli su na taj način otpisali dug prema ruskom klubu od 500.000 evra, koliko je iznosila druga rata obeštećenja za iskusnog vezistu.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Čaušić

Čaušić je u Crvenu zvezdu stigao poslednjeg dana avgusta 2018. godine, kao veliko pojačanje u veznom redu, ali nije opravdao očekivanja na stadionu Rajko Mitić, iako je imao apsolutno poverenje kod šefa struke Vladana Milojevića.

Da je posao već završen potvrđuje i to da je Čaušić već skinut sa spiska igrača koji konkurišu za evropsku premijeru sa Suduvom 9. jula.

Čaušić je prošle sezone zabeležio 28 nastupa za Crvenu zvezdu u svom takmičenjima, među kojima je i pet u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izdanak Zvezdine škole po dobrom pamti prethodni boravak u Tuli, gde je tokom sezone 2017/2018. bio jedan od zapaženijih igrača Arsenala, zabeleživši 26 nastupa u ruskoj Premijer ligi.

Očekivalo se da će zapaženu ulogu imati i po dolasku u matični klub, ali se to ipak nije ostvarilo, pa je usledio povratak u ruski fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading