Brežančić: Partizan najveći klub u Srbiji, samo kod nas je igrač mator sa 29 godina!

Autor:

Sport

07.07.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajko Brežančić je konačno postao novi fudbaler Partizana.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Rajko Brežančić

Iskusni levi bek se tako vratio u Humsku. U Partizanu se nadaju da će u Brežančiću dobiti igrača koji će rešiti sve probleme koje crno-beli imaju sa levim bekovima godinama unazad.

- Zahvalio bih se stručnom štabu i upravi kluba na strpljenju. Ovo su bile najteže dve nedelje u mom životu, jer smo čekali taj papir koji se završava za minut. Daću sve od sebe da se odužim na terenu - rekao je Brežančić.

On je sinoć ušao u drugom poluvremenu utakmice protiv Olimpije.

- Nisam igrao pet meseci pre ovoga. Samim tim, nisam ni zadovoljan učinkom. Bilo mi je bitno da se istrčim, pokušaću što pre da uhvatim formu, verujem da kondicioni trener može da me spremi, osećam se članom porodice, ako želimo da napravimo velike stvari moramo da gajimo familijanrne odnose.

Brežančić zna gde je došao.

- Partizan je najveći klub u Srbiji. Ja nisam neko ko će da obeća titulu, Evropu, već mogu da dam sve od sebe. Da se dobro spremim za prvenstvo i verujem da neće biti problema.

- Hvala stručnom štabu i upravi na strpljenju. Iza mene su dve najteže sedmice u životu, taj posao se završava za minut, a mi smo čekali predugo. Zato osećam odgovornost da se upravi i ekipi odužim kvalitetnim partijama. Poslednja godina u Španiji mi je bila katastrofalna, Ueska jeste ušla u Primeru, ali došlo je do smene trenera, govorili su mi da ću igrati, a kad bi na red došla utakmica nisam bio u kombinaciji. Bio sam u kontaktu sve vreme sa Partizanom, ali nisam verovao da me stvarno žele. Na kraju me je ubedio trener Milošević, zbog njega sam došao, jer je Partizan uvek Partizan. Uostalom, smatram da mogu da pomognem, ne bih dolazio da je drugačije. Ionako mi niko ne garantuje mesto u prvih 11 - rekao je Brežančić.

Brežančić je u prvom mandatu u crno-belom dresu imao veliku konkurenciju na svojoj poziciji, zbog čega nije ostavio dublji trag.

- Sad imam 29 godina, neko će reći – mator igrač, međutim, to se kaže samo u Srbiji. Sve dok pruža maksimum, fudbaler nije mator. Dvaput sam, po odlasku iz Humske, razmišljao i da batalim fudbal, kad sam bio u Metalcu i Bežaniji, međutim, posle me dovede Čuka, pa odem u Alkmar, odatkle u Španiju i evo me sad, opet među svojim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading