Mesi dobio lekciju od FS Južne Amerike!

Autor:

Sport

07.07.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Južne Amerike odgovorio je na optužbe Lionela Mesija, koji je nakon pobede nad Čileom (2:1) u borbi za treće mesto rekao da je Kopa Amerika nameštena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Veliki skandal potresa Kopa Ameriku. Mesi, koji je dobio crveni karton protiv Čilea, nije mogao da ćuti, pa je izneo teške optužbe. Rekao je da je šampionat namešten kako bi Brazil osvoji takmičenje, te da ne želi da bude deo korupcije, pa nije ni primio medalju. 

Fudbalski savez Južne Amerike brzo je odgovorio asu Argentine i Barselone.

- Temelj fer-pleja je da prihvatite rezultat sa poštovanjem i osećajem odgovornosti. To isto važi za procenjivanje sudijskih odluka, koje zavise od ljudskih faktora i uvek će biti podložne poboljšanjima. Potpuno je neprihvatljivo da se na temelju pojedinačnih incidenata u takmičenju , u kojem pod istim uslovima učestvuje 12 ekipa, izvlače teške, neosnovane i lažne optužbe i da se dovodi u pitanje poštenje i regularnost Kopa Amerika - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.