Ovo će odjeknuti daleko: Partizan dovodi bivšeg reprezentativca Brazila!

Autor:

Sport

07.07.2019

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se ne šali! Crno-beli bi mogli da u narednom periodu dobiju brutalno pojačanje u svojim redovima budući da su uspostavljeni prvi kontakti sa nekadašnjim reprezentativcem Brazila Karlosom Eduardom.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Igrač koji je bio na meti crno-belih i pre dve godine sada je ponovo dospeo u žižu javnosti, ovaj put sa mnogo većih šansama da se angažuje jer je od nedavno postao slobodan igrač.

Brazilac može da pokriva pozicije ofanzivnog veznog i krilnog igrača, a njegov angažman bi bio prava bomba u letnjem prelaznom roku.

Najveći zenit u karijeri ovaj 32-godišnji fudbaler imao je igrajući za Hofenhajm kada je nemački klub na prelazu dve decenije 21. veka briljirao Bundesligom, a Eduaardu su partije iz tog perioda omogućile unosan transfer u Rubin iz Kazanja na leto 2010. godine.

Poslednjih šest godina igra u domovini, a do pre mesec dana bio je član Koritibe, za koju je prošle sezone odigrao samo pet mečeva, sakupio tek 150 minuta na terenu i većinu vremena proveo lečeći se od povreda.

Od novembra prošle godine ga nije bilo na terenu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading