Fudbaleri Zvezde krenuli put Litvanije, igrači složni oko jedne stvari!

Autor:

Sport

08.07.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspedicija Crvene zvezde koju čine dvadeset i jedan fudbaler i članovi stručnog štaba novu radnu nedelju započinju na aerodromu Nikola Tesla. Razlog je put u Litvaniju, tačnije grad Marijampol koji će biti poprište duela prvog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona u kojem šampion Srbije gostuje Suduvi. Taj susret igra se u utorak sa početkom od 20:00 po srpskom vremenu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Fudbaleri Crvene zvezde na aerodromu

Vladan Milojević je odlučio da na put povede dvadeset i jednog igrača, a među njima nema povređenog Radovana Pankova, kao i Lorenca Ebislija koji uskoro očekuje transfer i odlazak iz redova crveno - belih. Osim njih dvojice, na spisku nema dvojice bekova - Milana Gajića i Brazilca Žandera.

Crvena zvezda je sa Suduvom igrala i prošle godine i tada su se sastali u drugom kolu kvalifikacija za LŠ i u ukupnom rezultatu je bilo 5:0 za šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Republika.rs
Dolazak fudbalera Crvene zvezde na aerodrom

Svoja očekivanja pred utakmicu izneli su Srđan Babić i Filip Stojković.

- Očekivanja su uvek najviša da se plasiramo u evropsko takmičenje. Dobro smo analizirali protivnika, daćemo sve od sebe. Ako maksimalno uđemo u utakmicu ne bi trebalo da bude problema. Poznajemo ih dobro od prošle godine, znamo u kom sistemu igraju. Videćemo još sve, ne bih puno pričao pre meča - rekao je Babić.

RepublikaFoto: Republika.rs
Srđan Babić

Da li može da se ponovi rezultat od prošle godine?

- Nadam se da možemo, ne treba nikog potcenjivati. Oni su šampioni svoje zemlje - završio je visoki štoper.

Nakon Babića, svoje mišljenje je izneo i desni bek crveno belih.

- Dobro smo odradili pripreme, spremni smo. Igramo sa Suduvom prvo kolo kvalifikacija za LŠ. Sve osim naše pobede predstavljalo bi iznenađenje za nas - rekao je Stojković.

Poznajete dobro protivnika od prošle godine?

- Poznajemo ih dobro. Imaju istog trenera i sistem igre. Neki igrači su promenjeni, manje više neki to je ta ekipa od prošle godine. Siguran ulazak u utakmicu, ako budemo pravi neće biti problema - nastavio je Stojković.

Može li Zveda da ponovi rezultat od prošle godine?

- Nadam se da može, sve zavisi od nas. Kako otvorimo meč tako će biti - završio je popularni Žule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading