Modrić uzeo Jovića pod svoje

Autor:

Sport

10.07.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportisti sa prostora bivše Jugoslavije kada se nađu u istom klubu negde u inostranstvu najčešće postanu najbolji prijatelji, bez obzira na otrovne strelice, koje dolaze od političara iz njihovih zemalja.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Modrić

Setite se samo Mančester sitija pre par godina kada su njegov dres u isto vreme nosili Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Stefan Savić i Edin Džeko, zatim prošle sezone hit nemačkog prvenstva je bio Ajntraht iz Frankfurta koga su predvodili reprezentativci Srbije Luka Jović, Filip Kostić, Mijat Gaćinović kao i reprezentativac Hrvatske Ante Rebić, koje je krasilo sjajno prijateljstvo i van terena. Rebić zbog toga često dobija negativne komentare na društvenim mrežama, na koje očigleno ne mari.

Upravo se Luka Jović ovog leta preselio iz Frankfurta u Real Madrid, a tamo ga je dočekao reprezentativac Hrvatske Luka Modrić. Španska Marka piše da je zvanično najbolji igrač sveta svog mlađeg imenjaka odmah uzeo pod svoje, kako bi mu pružio pomoć prilikom adaptacije na novu sredinu, pa su tako u ponedeljak uveče, istog dana kada su se upoznali, u jednom restoranu u glavnom radu Španije na večeri viđeni Modrić, Jović , kao i njegov agent Nikola Popović sa još par prijatelja.

Marka u tekstu dodaje da Modrić želi Joviću da pomogne da što pre shvati veličinu Reala, kao i da ga upozna da mnoštvom obaveza koje su pred njim, ali u tekstu se dalje navodi da je Srbin odlično upoznat sa tim jer je sam sebi skratio odmor koji je dobio posle Evropskog prvenstva za mlade kako bi što pre počeo da trenira sa svojom novom ekipom.

Real je u utorak otputovao u Montreal na pripreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading