JOŠ NEMA HEMIJE U ZVEZDINOM TIMU!

Autor:

Sport

11.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bledunjava predstava na Zvezdinoj premijeri u novoj sezoni. Remi bez golova na gostovanju Suduvi na startu kvalifikacija za Ligu šampiona ostavio je otvorene karte pred revanš u Beogradu narednog utorka, ali svima je jasno da crveno-beli moraju mnogo bolje kako se ne bi sapleli već na prvoj stepenici evropskog puta.

RepublikaFoto: Starsport
Stanislav Karasi

Toga je svestan i legendarni fudbaler srpskog prvaka Stanislav Karasi (72), koji u razgovoru za Srpski telegraf razume da su izabranici Vladana Milojevića tek izašli iz pripremnog perioda, ali upozorava da nemaju puno vremena da se saberu.

FIZIKA I TEHNIKA

- Vidi se da su momci fizički spremni, da su im noge teške, da imaju tehniku, ali moraju da postanu i tim. Još nema potrebne hemije koja ih je krasila prošle godine. Igra cele ekipe je bila slaba, a odbrana najtanja. Gubili su koncentraciju, Babić je bio vidno umoran, a Savić nije ni igrao. Ali ajde, pustimo da sve slegne do revanša. Isto važi za sredinu i napad. Moralo je to konkretnije i jednostavnije, da se ide na pobedu. Ovako se stiče utisak da su odradili posao, da su zadovoljni što nisu poraženi i što će prolaz tražiti u Beogradu - istakao je Karasi.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

SVI DA GRIZU

On nema dilemu da Zvezda u revanšu može da pobedi Suduvu, ali upozorava da svaki kiks može biti skupo plaćen.

- Nama na Marakani jedino pobeda dolazi u obzir. Suduva će biti opasnija ovaj put, kao i sve ekipe sa kojima Zvezda bude igrala. Svako će da grize u želji da se dokaže protiv tima koji je nastupao u Ligu šampiona i koji je pobedio Liverpul. Ipak, verujem da Milojević može da spremi momke za revanš i da se ostvari glavni cilj, a to je prolaz dalje - naglasio je Karasi.

Moraš šutnuti da bi dao gol!

Samo pet udara u okvir gola za 90 minuta je premalo, smatra Stanislav Karasi.

- Da bi dao gol, moraš da šutneš, nema tu filozofije. Boaći, Ben, a posle i Pavkov, nisu bili dovoljno konkretni. Deo odgovornosti snosi i vezni red. Moralo je to mnogo jače, agresivnije, da se stvori više pravih šansi i da se realizuju. Nadam se da će u Beogradu biti bolje - jasna je Zvezdina legenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading