Partizan savladao Bordo u Austriji, prvenac Sadika!

Autor:

Sport

10.07.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su pobedili francuski Bordo u pripremnoj utakmici odigranoj u Austriji rezultatom 2:1 (1:0).

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
FK Partizan

Nije generalna proba, niti je poslednja utakmica na pripremama, ali je meč sa Bordoom bio svakako najjača provera Partizana u dosadašnjem delu priprema.

Izabranici trenera Sava Miloševića su u Klagenfurtu odigrali treći meč u pripremnom periodu za nastavak sezone i ostavili odličan utisak protiv tima koji tek kreće sa trening kampom.

Kako je navedeno iz tabora osvajača Kupa Srbije, uoči utakmice je obavljen i trening na kom su u prvom planu bili tehničko-taktički zadaci u obe faze igre.

Sejduba Suma opravdao je poverenje Miloševića, sjajnom asistencijom za 1:0, pošto je prvi pogodak postigao Sadik.

Novajlija je vrhunski istrčao kontru na neočekivanu loptu sa 60 metara od gola, Milošević je od starta 2. poluvremena dozirao izmene, da bi Smiljanić u završnici postigao trijumfalan gol.

Malo je utisak pokvario Brijan golom za 2:1, što ipak nije ugrozilo pobedu. Mogao je Lutovac da pobedu vrati na dva gola razlike, ali je u završnici poslao loptu u naručje golmanu Bordoa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading