Ko razume shvatiće: Vrzino kolo Barse i PSŽ-a

Autor:

Sport

11.07.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski "El Pais" je otkrio neke detalje letnje sage oko Nejmara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Naime, PSŽ želi da ga se reši i to više nije tajna. Leonardo smatra da bi njegovim odlaskom, u centar projekta bio postavljen Mbape kome bi bila ponuđena ogromna plata, da produži ugovor koji ističe 2022.

Parižani su se nadali da bi Real mogao da odvede Brazilca, ali nije bilo odgovora, jednostavno Zidan ga ne želi u timu, a i Nejmar hoće da se vrati u Barsu.

To je oslabilo pregovaračku poziciju francuskog šampiona, sada im je jasno da maksimalno mogu da uzmu od 180 do 200 miliona za "Neja" i to u slučaju da prihvate nekog igrača u zamenu.


Inače, PSŽ je probao da ubedi Grizmana da se preseli u Pariz, odnosno da odbije Barselonu, kojoj bi onda mnogo lakše prodao Nejmara, ali ih je zahtev igrača Atletika šokirao. Naime, Francuz je tražio 35 miliona evra po sezoni, "El Pais" piše da je to praktično bio način da im kaže da nije zainteresovan.
Nejmar

U ovom trenutku, PSŽ bi odmah prihvatio 100 miliona evra i Kutinja za Nejmara, ali Barselona nema novac.


Najrealnija varijanta bi bila da se uz Kutinja, u Pariz preseli i Rakitić, međutim Valverde ne želi da ga se odrekne, a i Hrvat neće iz Katalonije.

Na drugoj strani, Leonardo nije oduševljen mogućnošću da dobije u paketu Dembelea, sa kojim je Tuhel radio u Dortmundu. Talentovani napadač ima problem sa ponašanjem, ali i povredama, u Parizu veruju da je njegova cena nerealna u odnosu na ono što je pokazao u poslednje dve sezone.

Dakle, tri su solucije, da PSŽ spusti cenu i proda Nejmara za 150 miliona evra, plus bonuse, bez igrača u ponudi, da uzmu novac i Kutinja, ili da na kraju Kutinjo i Dembele budu deo trejda u koji ne bi bio uključen novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading