Šaponjić oduševljen Simeoneom: Srbin stigao među "jorgandžije"!

Autor: Tanjug

Sport

12.07.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Atletiko Madrida Ivan Šaponjić rekao je da je uzbuđen što će sarađivati sa trenerom Dijegom Simeoneom i da je dolaskom u tim "jorgandžija" ostvario san.

RepublikaFoto: twitter.com/Atlético de Madrid
Šaponjić promovisan u Madridu

Mladi srpski napadač u Madrid je došao iz Benfike, u kojoj je prošle sezone nastupao za drugi tim.

- Moj prvi utisak o Simeoneu je fantastičan. On je jedan od najboljih trenera na svetu. Ceo stručni štab i osoblje su me lepo dočekali i prihvatili- rekao je Šaponjić na predstavljanju.

Mladi reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Partizana istakao je da je na "Vanda Metropolitano" došao da pokaže svoje kvalitete.



- Došao sam ovde da se borim, da radim i da pokažem svoje kvalitete. Pre početka sezone ćemo razgovarati i videti šta se dešavati. Ne volim da pričam o sebi, ali moj najveći kvalitet je skok igra. Tu mislim da sam najbolji. Dolazak u Atletiko za mene je ostvarenje sna i učiniću sve da pomognem timu da postigne svoj maksimum- rekao je Šaponjić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading