Završeno rekonstruisanje VIP sektora na zapadnoj tribini stadiona Rajko Mitić!

Autor:

Sport

14.07.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niz infrastrukturnih radova na stadionu Rajko Mitić nastavljen je i ovog leta. U toku je postavljanje novog, modernog semafora, a nakon što je promenjena travnata podloga rekonstruisana je i zapadna tribina.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Stadion Rajko Mitić

Prva velika promena u odnosu na prethodnu sezonu fanove crveno-belih će dočekati već na utakmici protiv Suduve u utorak 16. jula.

Na centralnom delu zapadne tribine, u sektoru VIP zapad, promenjene su stolice, pa će 2.697 gledalaca od sad imati privilegiju da uz znatno veću udobnost i uživanje prati mečeve srpskog šampiona. Moderne, nove stolice dominiraju centralnim delom zapada.

 

 

Zvezdaši će iz novijeg i udobnijeg dela zapada moći da prate revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a cena ulaznice za ovaj sektor je 2.000 dinara. Podsetimo, karte za ovaj duel su u prodaji od 11. jula i trajaće do početka meča, a važiće i sezonske ulaznice čija je prodaja takođe u toku, ali u Zvezdinom servisu za članstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading