SVI U NAPAD! Zvezdo, oduvaj Suduvu

Autor:

Sport

16.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrag je odneo šalu! Crvena zvezda večeras (20.45, RTS 1) mora kako zna i ume da pobedi Suduvu u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i time popravi više nego bled utisak iz prvog meča u Marijampolju (0:0). Srpski prvak se umalo obrukao u Litvaniji, pa zato pred tribinama solidno popunjene Marakane ima jasan zadatak - napasti rivala od prvog minuta i napuniti mu mrežu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Trener Beograđana Vladan Milojević (49) svestan je da mnogo toga nije štimalo u igri našeg najtrofejnijeg kluba pre nedelju dana, ali očekuje da njegovi izabranici večeras našteluju nišanske sprave.

- Suduva je nezgodna ekipa, pošteno su nas namučili u Marijumpolju. Prednost im je to što su u punom takmičarskom ritmu, za razliku od nas. Sigurno je da nisu došli u Beograd na izlet, već sa namerom da nas iznenade. Nama je u prvoj utakmici nedostajala završnica, pa nam je realizacija prilika glavni zadatak. Važno je da igrači ulaze u gol-šanse, ali još važnije je da budu efikasni. Uveren sam da će doći i golovi i da ćemo iz kola u kolo igrati sve bolje. Ne brinem se zbog nešto lošije forme u kojoj se nalazi Ričmond Boaći, možda ga krene baš večeras - optimista je Zvezdin strateg uoči beogradske premijere u novoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading