Evo šta je Mihajlović poručio doktorima

Autor:

Sport

17.07.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović uhvatio se u koštac sa opakom bolešću. Srpski trener boluje od leukemije i počeo je borbu koja će sigurno biti i duga i teška, ali Mihu to neće obeshrabriti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Kako prenosi Korijere di Bolonja Miha je počeo sa terapijama na Institutu za hematologiju u Sant'Orsola bolnici.

Prvog dana u sobi su ga dočekali supruga i deca, ali i najbolji prijatelj iz Italije, Roberto Manćini, selektor "azura" sa kojim je Miha igrao u Sampdoriji i Laciju. Međutim, neće uvek biti tako, broj posetioca će kad počnu terapije biti znatno manji jer će Mihajlović  biti u posebnoj sobi, mikrobioliški najčistijoj.

Srbin je već na početku pokazao snagu i ogromnu želju da se bori.  

- Vi kažete, ja uradim - poručio je doktorima Mihajlović.

Sinišu prvo čekaju detaljne analize, koje će precizno utvrditi u kakvom je pacijent stanju. Potom terapije koje će trajati nedeljama sa kraćim pauzama tokom kojih će biti procenjivano kako organizam reaguje. U najboljem scenariju, Mihajlović bi ponovo na terenu mogao da bude kroz tri meseca. 

Miha će ostati na funkciji šefa stručnog štaba Bolonje, ali će njegovi pomoćnici obavljati posao na terenu. Borba tek počinje, biće duga i teška, ali ako neko može da je dobije onda je to Siniša Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading