Nišlije pokazale zube: Dva puta vodili, na kraju remi sa Estoncima za kraj evropskog sna

Autor:

Sport

18.07.2019

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su "samo" 2:2 u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Flore i posle 0:2 u Estoniji nisu uspeli da prođu u narednu fazu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča iz Niša

Ekipa Sima Krunića nije uspela da nadoknadi zaostatak napravljen pre sedam dana u Talinu i tako se već u prvom kolu oprostili od učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nišlije su same sebi napravile veliki problem jer su bile na dobrom putu da izobre "bar" produžetke, međutim, desio se veliki kiks u odbrani koji su gosti kaznili i u tri poteza eliminisali srpskog predstavnika.

Za prvi gol se čekalo do 68. minuta kada je Stefan Mihajlović doneo veliku radost domaćim navijačima i najavio veliku borbu do kraja meča. Međutim, velika nepažnja domaćeg tima kažnjena je preko Henkrika Purga koji je u 80. minutu postavio nemoguću misiju "meraklijama".

Nikola Čumić je golom u 84. minutu nagovestio veliku ofanzivu Radničkog, ali se ona nije isplatila pa je propala prilika Nišlija da ugoste Ajntraht u drugom kolu. Međutim napadačka igra se nije isplatila, te je to ostavilo mnogo prostora gostima koji su u poslednjem minutu meča kaznili domaći tim i postavili konačan rezultat preko Mark Andersa Lepika.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading