Zvezda ima kombinaciju za povratak Degeneka!

Autor:

Sport

19.07.2019

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda želi da vrati Miloša Degeneka, ali ne može da parira Al Hilalu kada je plata u pitanju, pa je novac glavni kamen spoticanja.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Miloš Degenek

Međutim, kako Telegraf prenosi srpski šampiion ima plan. U pitanju je kombinacija sa Al Hilalom, po kojoj bi Degenek bio na pozajmici u Zvezdi, a klub iz Saudijske Arabije, gde je Degenek prekobrojan kod novog trenera, plaćao bi deo njegove plate.

Degenek ima velika primanja, a Arapi žele da se oslobode bar jednog dela. Degenek u klubu iz Rijada ima platu od oko 1.500.000 evra, a maksimum koji Zvezda može da mu isplati je oko 400.000 evra. 

U  toku su pregovori sa Zvezdom - Al Hilalom i Degenekom, kako bi se našla računica da se fudbaler vrati na Marakanu. Verovatno će i Degenek morati da se odrekne jednog dela novca, a u zavisnosti od toga koliki iznos Arapi žele da otpišu, zavisiće i da li će se posao realizovati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Degenek u dresu reprezentacije Australije

Kako prenosi isti izvor Degenek je spreman da se odrekne najviše 200.000 evra na godišnjem nivou. S druge strane Arapi žele da se taj iznos udvostruči, kako na Degeneka ne bi trošili više od milion evra dok je na pozajmici u Zvezdi. Procenjuje su da se šanse oko 60 odsto da se transfer realizuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading