"Nejmar i Azar ne bi smetali jedan drugom!"

Autor:

Sport

20.07.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek madridskog Reala Marselo pokušava da nagovori svog zemljaka Nejmara da mu se priključi u španskoj prestonici, a izjavio je i da nedavni prelazak Edena Azara u redove „kraljevskog kluba“ ne bi bio prepreka Nejmarovom dolasku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Nejmar je na leto 2017. godine iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen za rekordna 222 miliona evra.

Real je u dosadašnjem toku prelaznog roka doveo četvoricu igrača: Edera Militaoa, Luku Jovića, Ferlana Mendija i Edena Azara, koji je „bele“ pojačao za 100 miliona evra.

- Eden je vrhunski igrač. Ima visok kvalitet kao Nejmar – obojica su među petoricom najboljih na svetu. Azar je impresivan, teško je porediti njega i Nejmara, ali za mene je Nejmar ipak bolji - rekao je Marselo za špansku Marku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Sve više se govori o Nejmarovom odlasku iz francuske prestonice, a jedan od favorita za novu destinaciju brazilskog ofanzivca je i njegov bivši klub Barselona, u kojoj bi se u tom slučaju Nejmar ujedinio sa bivšim saigračima Lionelom Mesijem i Luisom Suaresom, kao i novim pojačanjem Antoanom Grizmanom.

Ipak, Marselo je siguran da bi Nejmar bio dobrodošao na stadionu „Santjago Bernabeu“, uprkos prošlosti u redovima najvećeg rivala, Barselone.

- Svi bi bili veoma zadovoljni njegovim dolaskom u Madrid, niko ne bi pomislio na to što je igrao u Barseloni - rekao je Marselo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading